Aquesta és la nostra web, sabeu qui som?


XALEM és un projecte de Casserres iniciat amb l’objectiu d’oferir activitats físiques, esportives i del lleure per a infants, adolescents i cursos i tallers per adults. Donem un servei professional als centres educatius, entitats, associacions i Ajuntaments de proximitat.

La nostra empresa neix d'acord amb l’experiència laboral en diverses entitats socials de les dues sòcies. Després de treballar i col·laborar durant anys en esplais, casals, empreses d’activitats extraescolars, d’aventura i del lleure dins i fora del marc educatiu, ens hem llançat a la piscina.

L'oferta d’activitats compta amb una planificació d’objectius i continguts tenint en compte el desenvolupament de l'infant o adult i del procés d’aprenentatge d’aquest. La base per l'aprenentatge de les activitats és una proposta educativa basada en el joc, ja siguin activitats esportives o tallers. En els diferents apartats de la nostra web, s’especifica quin és el projecte general i les activitats a realitzar en funció de les edats.

Creiem en les activitats extraescolars com a espai educatiu i volem donar un servei de monitoratge format i professional per a poder-lo cobrir. Es pretén oferir els serveis demanats intentant ajustar-nos a les necessitats de les AMPA's i Ajuntaments oferint una activitat alternativa a la que ja hi ha present.

Quant a les activitats dirigides als adults, s’ofereixen un seguit de tallers i d’activitats físiques ( tècnica de natació, condició física, etc) que podeu consultar en la pestanya: adults. També tenim la possibilitat d’organitzar-ne en funció dels interessos o necessitats d'una entitat, associació, centre educatiu, etc.

DSC06911 Custom

Iniciem aquest projecte amb tota la il·lusió de poder-vos fer arribar a tots vosaltres un servei pròxim i de qualitat. Segueix-nos al facebook i al nostre bloc.